Broadway, Worcestershire

A modest post-war house set within a long and narrow plot has been replaced with a 4000 sq ft new dwelling.

The traditional design to the street elevation looks to incorporate some of the detailing and character typical of historic Broadway properties, whilst the rear opens up with large areas of terrace glazing and a contemporary pavilion structure which extends into the garden.  Contractor: Cotswold Oak.

CONTACT US:

Tyack Architects Ltd

The Mann Institute, Oxford Street,

Moreton-in-Marsh, Gloucestershire, GL56 0LA

01608 650 490   |   mail@tyackarchitects.com

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Houzz - Black Circle

Terms and Conditions   |   Cookie & Privacy Policy   |   Links   |   Registered in England: 4153805

VAT Registration: 770629416   |   Copyright © 2019 Tyack Architects Ltd

arb-logo-bl.png