Torquay, Devon

A care village designed on a very special but challenging steeply sloping and wooded site with extensive sea views. The main specialist care accommodation, restaurant and leisure facilities are formed within a natural bowl with rooms, suites and apartments cut into the hillside.

 

The accommodation is designed to follow the contours of the site creating a series of tiered landscaped terraces and linked spaces that maximise the site's usable space and sea views.

CONTACT US:

Tyack Architects Ltd

The Mann Institute, Oxford Street,

Moreton-in-Marsh, Gloucestershire, GL56 0LA

01608 650 490   |   mail@tyackarchitects.com

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Houzz - Black Circle

Terms and Conditions   |   Cookie and Privacy Policy   |   Links   |   Registered in England: 4153805

VAT Registration: 770629416   |   Copyright © 2019 Tyack Architects Ltd

arb-logo-bl.png